ZÁKEŘNOST MOURINHA V PŘÍMÉM PŘENOSU

18.08.2011 10:59


 

Pan Mourinho se rád prezentuje, že ve svém osobním životě je slušným a obyčejným člověkem. Ony zkazky o něm rozšiřují velmi rádi i jeho známí a rodinní příslušníci. Bohužel včerejší incident na konci zápasu svědčí o pravém opaku. Bez rozpakování, zezadu a bez upozornění si to Mourinho rovnou namířil k Titovi Vilanovovi a zatlačil mu palec do pravého oka.

Poslední minuta zápasu, ve které Marcelo zkolil bezdůvodně a zákeřně Cesca Fábregase, jak už všichni víme, mělo nehezkou dohru v potyčce mezi hráči obou týmu. S okamžitým trestem odešel Marcelo za samotný zákrok a za agresivní chování a diskuze Villa s Ozilem. Co ale zůstalo v pozadí a mělo zůstat skryto, byl zákeřný útok Mourinha na asistenta trenéra Guardioly, Tito Vilanovu.

Vilanova zpovzdálí sledoval potyčku a nijak se nezapojoval ani neprovokoval soupeřovy hráče, když se najednou zezadu přiblížil Mourinho a s jasným a chladným úmyslum mu vrazil palec do pravého oka. Vilanova jej sice odstrčil, ale tato akce vyvolala mohutnou nevoli lavičky Madridu, která se také ještě nezapojovala. Naopak Mourinho, který si asi myslel, že ho kamery nesledují, se potutelně usmíval z dobře odvedené práce.

Otázkou tak je, zda ony zkazky o slušnosti tohoto obyčejného člověka, jménem José Mourinho, jsou pravdivé. Pravdu nám asi jeho přátelé a manželka nepoví, obdobné situace, ve kterých je Mourinho čas od času přichycen ale hovoří o jasném opaku, slušnost je totiž naprosto něco jiného než zákeřnost. Možná se to ale v Portugalštině překládá stejně. Posoudit můžete každopádně sami na následujícím videu:



 

Zpět