PREZIDENT ROSELL NAVŠTÍVIL ÉRICA ABIDALA + NOVINKY O FRANCOUZOVĚ STAVU

21.03.2011 17:33

 


 

Zítra to bude přesně týden, kdy lékaři nalezli v těle Érica Abidala rakovinný nádor. Francouzský obránce již podstoupil operaci a nyní se zotavuje v nemocnici pod dohledem lékařů a čeká na výsledky krevních rozborů. Rekonvalescenci si pak zpříjemnil i sledováním zápasu mezi Barcelonou a Getafe, kde se mu dostalo působivé podpory jak od spoluhráčů, tak od fanoušků. + FOTOGALERIE: Podpora pro Érica Abidala!

O tleskajících tribunách Nou Campu a i o tričkách, která si oblékli jak hráči Barcelony, tak Getafe, jsme vás informovali již včera. Nyní nabízíme i - coby obrazové doplnění - FOTOGALERII oficiálního klubového portálu.

Abidala mezitím v neděli ráno v Hospital Clínic de Barcelona navštívil prezident Sandro Rosell s viceprezidentem Josépem Mariou Bartomeuem. Lékaři klubovou "vizitu" umožnili díky Éricovu dobrému stavu - k francouzskému obránci měli mít přístup ještě nejbližších 24 hodin pouze rodinní příslušníci.
Již dnes se tak může Abidal těšit na příchod Pepa Guardioly, Andoniho Zubizarrety, Carlese Puyola, Xaviho Hernándeze, Andrése Iniesty a Victora Valdése.

Půjde-li vše dobře, bude moci Éric nemocnici opustit koncem týdne.


 

Zpět