PODLE ALMUNII NEMĚL ROZHODČÍ NA VÝSLEDEK VLIV, VAN PERSIE SE ALE ROZČILOVAL

09.03.2011 13:19

 

 

Není se co divit. Ligy mistrů je prestižní soutěž a Arsenal odjížděl na Nou Camp ve velmi dobré pozici. Přesto nepostoupil, katalánskému velkoklubu podlehl zcela zaslouženě 3:1 a tak v týmu anglického velkoklubu zaplály emoce. Alespoň u trenéra "gentlemana", Arsena Wengera. Španělský brankář Almunia utkání hodnotil o poznání střízlivěji.

Manuel Almunia do zápasu nastupil po zranění svého kolegy Wojciecha Szcesznyho a předvedl zcela strhující výkon. Proti namotivovaným domácím střelcům předváděl až nadpozemské zákroky a rozhodně si i přes tři góly v síti zaslouží pochvalu.

"Rozhodčí neměl na výsledek žádný vliv," vyprávěl Almunia. "Barça si ve druhém poločase díky mocnému útoku vytvořila mnoho šancí a postoupila zaslouženě," uznal kvality soupeře.



To Robin Van Persie se po závěrečném hvizdu před novináři pořádně vztekal: "Nevěřím tomu, to snad byl vtip! Jak jsem mohl na stotisícovém Nou Campu slyšet hvizd? Cítíme se zraněni, zabil nás rozhodčí. Vždyť mezi písknutím a střelou uplynula sotva vteřina," určil Nizozemec přesný časový rozestup, i když fouknutí do píšťalky podle vlastních slov vůbec nezaznamenal...

 

Zpět