levnější listky na ligu mistru

05.03.2011 18:46

 

 

Proti přemrštěným cenám na květnové finále Ligy mistrů ve Wembley se nepostavili jen fanoušci, ale už i slavní trenéři Carlo Ancelotti z Chelsea a Arséne Wenger z Arsenalu.

 

 

Zveřejnění cen vstupenek na finále nejprestižnější soutěže klubů nepřestává budit vášně. Po federaci fotbalových příznivců, která ústy svého mluvčího Michaela Brunskilla označila počínání UEFA za odpornou šmelinu proti fanouškům, se ozvali i známí manažeři.

“Cena je příliš vysoká. UEFA chce vydělat peníze, ale tohle už je moc. Doufám, že celou věc přehodnotí, moc šancí tomu ale nedávám,“ prohlásil kouč londýnské Chelsea Carlo Ancelotti. A souhlasí s ním i jeho kolega z Arsenalu Arséne Wenger. “Většina vstupenek by měla být za přijatelné ceny. Neměly by být přece drahé jen proto, že se jedná o velmi populární sport," má jasno.

Oba finalisté obdrží po 25 tisících vstupenek, v nichž bude obsaženo i malé množství lístků za 80 liber (2200 Kč). Neutrální fanoušek si ale bude muset pořádně připlatit. Pro něj budou vstupenky k mání za 150 liber (4200 Kč), 300 liber (8300 Kč) a 1225 liber (6200 Kč).

Zpět