CO SE DĚLO PO PRVNÍM POLOČASE PŘI ODCHODU DO ŠATEN

28.04.2011 12:40

 

Nebylo možné si nevšimnout mohutné strkanice, která se strhla po konci prvního poločasu před odchodem do šaten. Do potyčky se zapojilo hned několik osob jak ze strany Barcelony, tak Realu Madrid - většina z nich se ale snažila situaci pouze uklidnit. Za údajný úder pěstí tak nakonec uviděl červenou kartu jen José Manuel Pinto. Co ale ráně náhradního brankáře katalánského velkoklubu předcházelo?

El Clásico bylo už tak vypjaté a člověk jen stěží dokáže udržet nervy, když ho někdo drží pod krkem. Přesně v takové situaci se ale José Manuel Pinto ocitl. Samozřejmě, bývalý brankář Celty Vigo měl své emoce krotit, ale jak ukazují fotografie, vina za celý konflikt rozhodně neleží pouze na jeho straně.

V roli madridského škrtiče totiž vystoupil Miguel Porlán Noguera, známý spíše pod přezdívkou Chendo. Bývalý obránce Realu ukončil profesionální kariéru v roce 1998 a v současné době pracuje pro 'bílý balet' coby delegát. Jak ovšem píše katalánský deník Sport, zdá se, že s věkem Chendovi ochabuje nervová soustava, protože Josého Manuela Pinta chytil při odchodu do šaten zezadu pod krkem.

Konec konců, fotografie z TeleMadrid vypovídá sama za sebe...

 

Zpět